Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο υποστήριξης των ελληνικών ομάδων για το διαγωνισμό Odysseus θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε τις παρακάτω ενέργειες:

Έχει ετοιμαστεί ένα ελληνικό website: http://odysseus-greece.ea.gr/ στο οποίο μπορείτε να μπείτε και να περιηγηθείτε και να βρείτε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το διαγωνισμό καθώς και διάφορα νέα που σας αφορούν. Το ελληνικό αυτό website έχει δημιουργηθεί για τηνυποστήριξη των ελληνικών ομάδων του διαγωνισμού.

Σημείωση: Το επίσημο website στο οποίο πρέπει να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, παραμένει το http://www.odysseus-contest.eu/.

Επίσης, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την ενότητα «Καθοδήγηση ομάδων» στο forum του διαγωνισμού. Η συζήτηση αυτή έχει φτιαχτεί ώστε να σας βοηθήσει και να σας δώσει ιδέες για την υλοποίησης της εργασίας των μαθητών σας για το διαγωνισμό. Μη διστάσετε να αφήσετε και εσείς τα σχόλιά σας, τις ερωτήσεις σας καθώς και πληροφορίες για τη δική σας εμπειρία!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Φ

Ένωση Ελλήνων Φυσικών
Γριβαίων 6, 106 80, Αθήνα
τηλ.: 210-3635701
fax: 210-3610690
e?mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://www.eef.gr

Συνημμένα αρχεία: