Σας ενημερώνουμε σχετικά με τη συνάντηση με τον Καθηγητή του Τμ. Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Στ. Τραχανά τα παρακάτω:

  1. Η συνάντηση θα γίνει οριστικά την Τρίτη 19/11 ώρα 12:00 ? 14:00 στο 1ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου. Η ημερομηνία μετατέθηκε λόγω των πειραμάτων Χημείας Λυκείου που θα κάνει ο σχ. Σύμβουλος Γρ. Επιτροπάκης.
  2. Στη συνάντηση θα γίνει ανταλλαγή απόψεων των εκπαιδευτικών σχολείων αρμοδιότητας του 1ου και 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου που διδάσκουν μαθήματα σχετικά με έννοιες σύγχρονης Φυσικής  (Φυσική Γ Λυκείου Γενικής Παιδείας, Χημεία Γ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης) και όποιων άλλων εκπαιδευτικών έχουν ενδιαφέρον για το θέμα με την παρουσία του κ. Στ. Τραχανά.
  3. Μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει ενδιαφέρον 1-2 εκπαιδευτικοί για να κάνουν σύντομες παρουσιάσεις σχετικά με τις βασικές εννοιολογικές  δυσκολίες που οι ίδιοι θεωρούν ότι συναντούν οι μαθητές στην κατανόηση των κβαντικών εννοιών. Όποιος άλλος ενδιαφέρεται να κάνει παρουσίαση μπορεί να επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο του 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου Βασίλη Γαργανουράκη.

Η Υπεύθυνη του 1ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Ελευθερία Φανουράκη

Ο Υπεύθυνος του 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Βασίλειος Γαργανουράκης