Ενημέρωση (22/2/2013): Μπορείτε να βρείτε τα αρχεία από τις ομιλίες της ημερίδας στα παρακάτω συννημένα αρχεία καθώς και τα βίντεο στο σύνδεσμο: Βίντεο ημερίδας

Το 1ο και 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου με σκοπό να στηρίξουν και να προωθήσουν το θεσμό του Διαγωνισμού Πειραματικών Δραστηριοτήτων EUSO, διοργανώνουν εκδήλωση βράβευσης για τους μαθητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον Τοπικό Διαγωνισμό Ν. Ηράκλειου - EUSO 2013. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθείστην αίθουσα Καστελάκη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00 - 20:30.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό πειραματικών δραστηριοτήτων EUSO 2013 μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες του 1ου ΕΚΦΕ (http://1ekfe.ira.sch.gr/) και 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου (http://2ekfe.ira.sch.gr/).

Επίσης, τα ΕΚΦΕ Ηρακλείου αφουγκράζοντας την ανάγκη των μαθητών και γονέων για ενημέρωση γύρω από την τριτοβάθμια εκπαίδευση και με αφορμή την εκδήλωση βράβευσης, καλούν τους προέδρους των τμημάτων Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης να παρουσιάσουν τα τμήματα τους, αναδεικνύοντας την ποιότητα σπουδών και τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των αποφοίτων τους.

Συνημμένα αρχεία: