×

Σφάλμα

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Ο φάκελος εικόνων euso2012-vraveusi-photos υποτίθεται πως είναι μια σχετική διαδρομή προς τον βασικό φάκελο εικόνων όπως έχει οριστεί στον πίνακα διαχείρισης.

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Ο φάκελος εικόνων euso2012-vraveusi-photos υποτίθεται πως είναι μια σχετική διαδρομή προς τον βασικό φάκελο εικόνων όπως έχει οριστεί στον πίνακα διαχείρισης.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που συμμετείχαν στον Τοπικό Διαγωνισμό EUSO 2012, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στη Δημοτική αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου «Παλιάς Λαχαναγοράς».

Την εκδήλωση συντόνισαν οι Υπεύθυνοι 1ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου Ελευθερία Φανουράκη και 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου Βασίλης Γαργανουράκης.

Άνοιγμα της εκδήλωσης από τους Υπεύθυνους Ε.Κ.Φ.Ε.

Κεντρικοί ομιλητές ήταν:

Χάος και Πολυπλοκότητα από τον Καθ. Τμήματος Φυσικής Γιώργο Τσιρώνη

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό:

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και διευθυντές από τα συμμετέχοντα σχολεία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή του βίντεο του διαγωνισμού την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την απονομή βραβείων, επαίνων και αναμνηστικών στους συμμετέχοντες.

Βίντεο τοπικού διαγωνισμού EUSO 2012

Οι ομάδες που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στον τοπικό διαγωνισμό και θα συμμετέχουν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό είναι:

Για το 1ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου η ομάδα του 1oυ ΓΕΛ Ηρακλείου αποτελούμενη από τους μαθητές Αναστασιάδη Αλίκη, Κουμάκη Απόστολο και Μπλαβάκη Εμμανουήλ με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Κωτίτσα Αριστοτέλη.

Για το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου η ομάδα του Πειραματικού ΓΕΛ Ηρακλείου αποτελούμενη από τους μαθητές Βαρδουλάκη Μιχαήλ, Κυπριωτάκη Ιωάννη και Παπαματθαιάκη Διονύσιο με υπεύθυνο καθηγητή τον κ. Μαργαρίτη Αντώνη

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Δ/νση Δ/βάθμιας Εκπ/σης Ηρακλείου για την υποστήριξη και το Δήμο Ηρακλείου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων και την χορηγία των αναμνηστικών δώρων.

Η Υπεύθυνη του 1ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Ελευθερία Φανουράκη

Ο Υπεύθυνος του 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Βασίλειος Γαργανουράκης

Φωτογραφίες εκδήλωσης βράβευσης τοπικού διαγωνισμού EUSO 2012

{gallery}euso2012-vraveusi-photos{/gallery}

Οι φωτογραφίες της εκδήλωσης βράβευσης EUSO 2012 για αποθήκευση