Πρόσκληση Συμμετοχής σε Ερευνητικό Πρόγραμμα για την Ενεργοποίηση της Δημιουργικότητας μέσω των Φυσικών Επιστημών και των Μαθηματικών στην Προσχολική και Πρώτη Σχολική ηλικία

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος σε μια πανευρωπαϊκή έρευνα για τη δημιουργικότητα στην προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία στις Φυσικές Επιστήμες και τα Μαθηματικά στα πλαίσια του έργου Creative Little Scientists.

creative-little-scientists image

Το Creative Little Scientists (www.creative-little-scientists.eu) είναι μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που απευθύνεται στους διδάσκοντες και διδάσκουσες σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά. Στόχος του έργου είναι να προσφέρει, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μία ξεκάθαρη εικόνα των υπαρχουσών και δυνατών πρακτικών στην ανάπτυξη δημιουργικών δεξιοτήτων στην προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία διαμέσου της μάθησης των φυσικών επιστημών και των μαθηματικών, καθώς και να αποτυπώσει τις συνέπειες, και τις σχετικές ευκαιρίες και προκλήσεις, της εφαρμογής αυτών των πρακτικών στα σχολεία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τους τρόπους συμμετοχής μπορείτε να δείτε τη συνημμένη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση απευθυνθείτε στον:
Δ. Ρώσση
Τηλ.: 210 8176790
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Αρχεία