Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Δημοτικής Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, το Τμήμα Έρευνας Ανάπτυξης της Ελληνογερμανικής Αγωγής, το Πολυτεχνείο Κρήτης και το 2o Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου διοργανώνουν επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Δίκτυα σχολικής καινοτομίας με τους εκπαιδευτικούς στο προσκήνιο».

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο 9ο Δημ. Σχ. Ρεθύμνου την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012 11.30-14.00 και θα συμμετάσχουν οι Δ/ντές/τριες και οι Προϊστάμενοι/ες 2/θεσίων και άνω Δημ. Σχ. Ν. Ρεθύμνης καθώς και ένας εκπαιδευτικός από κάθε 6/θέσιο και άνω σχολείο, μετά από απόφαση του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου. Παρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες & οι Προϊστάμενοι/ες να φροντίσουν ώστε να μη διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Επισυνάπτεται ενημερωτικό κείμενο και το πρόγραμμα των εργασιών.

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com