Προγραμματισμός επίδειξης εργαστηριακών ασκήσεων Γενικών Λυκείων - ΕΠΑΛ
14 Φεβρουαρίου 2012

Η συνάντηση για την επίδειξη των ασκήσεων θα γίνει την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου με ώρα προσέλευσης 11.30 στο χώρο του 1ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου (μπορείτε να βρείτε τη θέση του 1ου ΕΚΦΕ στη διεύθυνση: http://g.co/maps/e73cn).

Στο χώρο της συνάντησης, θα βρίσκονται τοποθετημένες όλες οι υποχρεωτικές εργαστηριακές ασκήσεις των Γενικών Λυκείων ? ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2011-2012 και θα γίνει επίδειξη των πιο σημαντικών. Η συνάντηση αποφασίστηκε να είναι κοινή για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων αρμοδιότητας των δύο ΕΚΦΕ λόγω έλλειψης προσωπικού και στενών χρονικών περιθωρίων.

Σε περίπτωση απεργίας την παραπάνω ημερομηνία, η συνάντηση μεταφέρεται αυτόματα την επόμενη εβδομάδα την ίδια μέρα, ώρα (Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 11.30 π.μ.) και στον ίδιο χώρο.

Η Υπεύθυνη του 1ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

 

Ελευθερία Φανουράκη

Ο Υπεύθυνος του 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

 

Βασίλειος Γαργανουράκης

Ο Δ/ντής της Δ/νσης Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου

 

Γεώργιος Μανουσάκης

 

Σχετικά Αρχεία

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com