Το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ04 Γρηγόρη Επιτροπάκη καλούν τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων που διδάσκουν το νέο μάθημα της Φυσικής Α Γυμνασίου την Πέμπτη 10/10/2013 και ώρα 11:15 στο χώρο του 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου (1ος όροφος, Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο) για ενημέρωση σχετικά με τη διδασκαλία του νέου μαθήματος.

Τοποθεσία 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου: http://goo.gl/maps/FA9pF

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ενημέρωση να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στο σύνδεσμο: http://goo.gl/6RQlPm. Αυτό θα βοηθήσει στην εκ των προτέρων καταγραφή των παρατηρήσεων σας και στην πιο σύντομη έκδοση των βεβαιώσεων παρακολούθησης.

 

Ο Σχ. Σύμβουλος ΠΕ04

 

Γρηγόρης Επιτροπάκης

Ο Υπεύθυνος του 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

 

Βασίλης Γαργανουράκης

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com