Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την επιστολή με αρ.Πρωτ. 2448/7-03-12 το Τμήμα Χημείας της ΣΘΤΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα της ΕΕΧ προσκαλούν τρία Λύκεια του Ν. Ηρακλείου να γνωρίσουν από κοντά τον κόσμο της Χημείας στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Χημείας στις Βούτες.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Εβδομάδας Χημείας από 26 έως και 30 Μαρτίου 2012 και θα περιλαμβάνει ενημέρωση για το Παν/μιο Κρήτης γενικά και το Τμήμα Χημείας ειδικότερα, ξενάγηση στους χώρους (αίθουσες διδασκαλίας, εκπαιδευτικά και ερευνητικά εργαστήρια), καθώς και παρακολούθηση πειραμάτων Χημείας στα Προπτυχιακά Εργαστήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για το πρόγραμμα των ξεναγήσεων οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Τμήματος Χημείας, στο τηλέφωνο 2810-545132 κ. Μαρίνα Μανουρά (ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Παρακαλούνται οι κκ. Διευθυντές όπως ενημερώσουν σχετικά τους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους.

Η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Ο Διευθυντής Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου
Ζαχαράτου Αγγελική Μανουσάκης Γεώργιος

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com