Το Παράρτημα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Ανατολικής Κρήτης και η ΕΛΜΕ Ηρακλείου οργανώνουν εκδήλωση στην οποία θα βραβεύσουν το μαθητή που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία μεταξύ των μαθητών των Γ. Λυκείων στο νομό Ηρακλείου, στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής του σχ. έτους 2008-09.

Το Παράρτημα Ανατολικής Κρήτης της ΕΕΦ είχε ανακοινώσει το περασμένο σχολικό έτος ότι φέτος θα βραβεύσει το μαθητή ή τη μαθήτρια Λυκείου που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στο διαγωνισμό.

Το βραβείο αυτό ονομάστηκε «Βραβείο Φυσικής ? Απόστολος Λεφάκης» και είναι χρηματικό ποσόν 500?, που θα απονέμεται κάθε χρόνο σε μαθητές ή εκπαιδευτικούς, που θα διακρίνονται σε διαγωνισμούς, αγώνες ή δραστηριότητες που έχουν σχέση  με το επιστημονικό πεδίο της Φυσικής.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής θα πραγματοποιηθεί και διάλεξη από τον Δρ. Γιώργο Νεοφώτιστο, Εντ. Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης με θέμα :

«ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 3ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και ώρα 19:30.

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com