Βιβλίο Πειράματα Φυσικών Επιστημών με υλικά καθημερινής χρήσης

Το 1ο και 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου ψηφιοποίησαν το Βιβλίο "Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών με υλικά καθημερινής χρήσης" (ΟΕΔΒ, Αθήνα 2000) το οποίο είχε μοιραστεί στα σχολεία πριν περίπου 10 χρόνια.

Πήραμε την απόφαση αυτή με σκοπό να συνεισφέρουμε στην προσπάθεια που κάνουν τα ΕΚΦΕ για τη διατήρηση και διαμοιρασμό χρήσιμων εργαστηριακών βιβλίων καθώς το συγκεκριμένο βιβλίο σε έντυπη μορφή υπάρχει πλέον σε λίγα εργαστήρια. Περιέχει πολλά και χρήσιμα πειράματα που μπορούν να γίνουν χωρίς τη χρήση εξειδικευμένων οργάνων και διατάξεων.

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com