Από: Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σας στέλνουμε, ηλεκτρονικά:

 1. Τη με αριθμό πρωτ. 6119/Γ2/10-01-2012 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, σχετικά με τη διεξαγωγή του 26ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στη Χημεία από την Ένωση Ελλήνων Χημικών στις 17 Μαρτίου 2012, ημέρα Σάββατο και ώρα 08:30 π.μ., μαζί με την κατάσταση της εξεταστέας ύλης και
 2. Υπόδειγμα δήλωσης συμμετοχής και δελτίου συμμετοχής στο διαγωνισμό, για να λάβετε γνώση και να ενεργήσετε ανάλογα.

Συγκεκριμένα σας παρακαλούμε για τις παρακάτω ενέργειες:

 1. Να ενημερώσετε έγκαιρα τους μαθητές του Σχολείου σας και ειδικά των Β' και Γ' τάξεων των Γενικών Λυκείων, και των ΕΙΤΑ.Α., για το διαγωνισμό και την ύλη που θα εξετασθούν, προκειμένου όσοι επιθυμούν να σας καταθέσουν μέχρι 05 Μαρτίου 2012 σχετική δήλωση συμμετοχής.
 2. Να μας υποβάλετε (στο fax 2810 224210 της Δ/νσης Δ.Ε. Ηρακλείου) συγκεντρωτική ονομαστική κατάσταση των μαθητών του σχολείου σας που θα πάρουν μέρος στο διαγωνισμό, μέχρι 09 Μαρτίου 2012 το αργότερο, κοινοποιώντας την συγγρόνως και στην Οργανωτική Επιτροπή του 26ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισιιού Χημείας (Ένωση Ελλήνων Χημικών, Κάνιγγος 27, 10682 ΑΘΗΝΑ, τηλ: 210 3821524, fax: 210 3833597).
 3. Να εφοδιάσετε τους μαθητές του Λυκείου σας που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με Δελτίο συμμετοχής, υπόδειγμα του οποίου σας στέλνουμε, αφού πρώτα το υπογράψετε και το σφραγίσετε.
 4. Να ανακοινώσετε τέλος στους μαθητές σας τα παρακάτω:
  • ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στο διδακτήριο του 7ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου (Γ. Μαράντη - Γιόφυρος, Τ.Κ. 71303 Ηράκλειο)
  • ότι πρέπει να βρίσκονται εκεί στις 17 Μαρτίου 2012 ημέρα Σάββατο και ώρα 8.00 το πρωί.
  • ότι πρέπει να έχουν μαζί τους ό,τι χρειάζονται για να γράψουν, εκτός από χαρτί,
  • ότι θα επιτραπεί η χρήση επιστημονικών υπολογιστών τσέπης, και
  • ότι πρέπει να φέρουν μαζί τους το δελτίο συμμετοχής που θα τους δώσετε και την αστυνομική τους ταυτότητα. Εάν κάποιος μαθητής ή μαθήτρια δεν έχει αστυνομική ταυτότητα, πρέπει να φροντίσει να παρουσιάσει κάποιο έγγραφο στοιχείο με φωτογραφία, ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα του, γιατί διαφορετικά δε θα επιτραπεί η συμμετοχή του στο διαγωνισμό.

Ο Δ/ντής της Δ/νσης Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου

Γεώργιος Μανουσάκης

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com