Σας ενημερώνουμε ότι το 1ο & 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου θα είναι εκτός λειτουργίας από Δευτέρα 31/3 έως Παρασκευή 4/4 λόγω συμμετοχής των Υπευθύνων στην διεξαγωγή της 12ης Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Φυσικών Επιστημών-EUSO2014 στην Αθήνα.

Οι Υπεύθυνοι των ΕΚΦΕ Ηρακλείου συμμετέχουν στη προετοιμασία και διοργάνωση της Ολυμπιάδας με τους εξής ρόλους: H Ελευθερία Φανουράκη (Υπεύθυνη 1ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου) είναι μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής για τα θέματα Βιολογίας και ο Βασίλης Γαργανουράκης (Υπεύθυνος 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου) είναι μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για διαδικασίες επικοινωνίας και προβολής της Ολυμπιάδας μέσω της ιστοσελίδας και της σελίδας στο Facebook.

Σας επισυνάπτω το Δελτίο τύπου και την αφίσα της 12η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών ? EUSO 2014 για ενημέρωση των εκπαιδευτικών που διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες του σχολείου σας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο euso2014.eu και facebook.com/euso2014.

Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να καλέσετε τους Υπευθύνους στα τηλέφωνα:
Ελευθερία Φανουράκη 6972609640
Βασίλης Γαργανουράκης 6944530019

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com