Σας  στέλνουμε, σε φωτοαντίγραφο: α) την αριθμ. 997/Γ2/08-01-2009  εγκύκλιο του ΥΠΕΠΘ, σχετικά με τη διενέργεια του 19ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στη Φυσική από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών το Σάββατο 14 Μαρτίου 2009,  ώρα 9:30  και β) και υποδείγματα δήλωσης συμμετοχής και δελτίου συμμετοχής στο διαγωνισμό, για να λάβετε γνώση και να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες.

 1. Να ενημερώσετε έγκαιρα τους μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου σας, προκειμένου όσοι επιθυμούν να σας καταθέσουν  σχετική δήλωση συμμετοχής μέχρι 23/02/2009.
 2. Να μας υποβάλετε  συγκεντρωτική ονομαστική κατάσταση των  μαθητών του σχολείου σας που θα λάβουν  μέρος στο διαγωνισμό, το αργότερο μέχρι τις 06-03-2009.
 3. Να εφοδιάσετε τους μαθητές του Λυκείου σας που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με Δελτίο συμμετοχής, υπόδειγμα του οποίου σας στέλνουμε, αφού πρώτα το υπογράψετε και το σφαγίσετε.

Να ανακοινώσετε τέλος στους μαθητές σας τα παρακάτω:

 • ότι τα θέματα θα είναι διαφορετικά για τους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου και θα αφορούν σε όλη την προβλεπόμενη ύλη της Φυσικής έως και  την τάξη στην οποία φοιτούν οι διαγωνιζόμενοι μαθητές.
 • ότι ο διαγωνισμός θα γίνει στο διδακτήριο του 7ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου (Γ. Μαράντη, Γιόφυρος, Τ.Κ. 71303).
 • ότι πρέπει να βρίσκονται εκεί στις 14 Μαρτίου 2009 ημέρα Σάββατο και ώρα 9.00΄ το πρωί.
 • ότι πρέπει να έχουν μαζί τους ό,τι χρειάζονται για να γράψουν, εκτός από χαρτί.
 • ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν υπολογιστή τσέπης αλλά όχι κινητό τηλέφωνο
 • ότι πρέπει να φέρουν μαζί τους το δελτίο συμμετοχής που θα τους δώσετε και την αστυνομική τους ταυτότητα. Εάν κάποιος μαθητής ή μαθήτρια δεν έχει αστυνομική ταυτότητα πρέπει να φροντίσει να παρουσιάσει κάποιο έγγραφο στοιχείο με φωτογραφία, ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητά του, γιατί διαφορετικά δε  θα επιτραπεί η συμμετοχή του στο διαγωνισμό.
    

Ο Διευθυντής της Δ/νσης  Δ.Ε Ν. Ηρακλείου
ΓΕΩΡΓΙΟΣ   ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com