Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζω τις προγραμματισμένες συγκεντρώσεις στο 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου:

1. Πέμπτη, 19-11-2015, και ώρα 12.30. Συγκέντρωση των διδασκόντων τη Γεωγραφία στα Γυμνά-σια επιστημονικής μου ευθύνης με θέμα τη Διδακτική της Γεωγραφίας με βάση το ΔΕΠΠΣ και τα ΑΠΣ. Στο πλαίσιο της συνάντησης θα συζητηθεί επίσης η διδακτική αξιοποίηση του λογισμι-κού Google Earth. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν μπορούν να έλθουν με το Laptop τους. Θα υπάρ-χει η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης στο διαδίκτυο.

2. Την Τρίτη, 24-11-2015, και ώρα 12.30. Συγκέντρωση των διδασκόντων τις Φυσικές Επιστήμες (Φυσική, Χημεία, Βιολογία, Γεωλογία κλπ ) στα σχολεία επιστημονικής μου ευθύνης με θέμα την πραγματική αξία της πειραματικής διαδικασίας και γενικότερα τη διδακτική αξιοποίηση του πει-ράματος

3. Την Τρίτη, 15-12-2015 και ώρα 12.30 για τα Λύκεια και

4. την Πέμπτη, 17-12-2015 και ώρα 12.30 για τα Γυμνάσια

θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις των εκπαιδευτικών που διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες με θέ-μα τη δομή της πρακτικής εργασίας. Θα συζητηθούν διεξοδικά η επαγωγιστική και η υποθετικο-παραγωγική προσέγγιση και θα εξεταστούν οι εργαστηριακοί οδηγοί Φυσικής, Χημείας και Βιο-λογίας ως προς τη δομή της πρακτικής εργασίας.

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com