Μετά από συζήτηση των ΕΚΦΕ Ηρακλείου με τους Σχ. Σύμβουλους ΠΕ04 Γιώργο Χατζηδάκη και Γρηγόρη Επιτροπάκη, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια τράπεζα θεμάτων για το μάθημα της Φυσικής Α? Γυμνασίου στην οποία να έχουν πρόσβαση όλοι οι συνάδελφοι και να λειτουργήσει σαν αφετηρία για τη βελτίωση και τον εμπλουτισμό των πειραμάτων και των θεμάτων. Παρόμοιες πρωτοβουλίες έχουν αναλάβει ΕΚΦΕ και Σχ. Σύμβουλοι και σε άλλους νομούς της χώρας.

Για το λόγο αυτό, προτείνουμε οι διευθυντές σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς που δίδαξαν το μάθημα, να αποστείλουν (προαιρετικά) στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα θέματα που εισηγήθηκαν στις προαγωγικές εξετάσεις του Ιουνίου 2014 για το μάθημα της Φυσικής Α? Γυμνασίου.

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com