Το Τμήμα Παιδείας της Ένωσης Ελλήνων Χημικών (ΕΕΧ) και η Παγκύπρια Ένωση Επιστημόνων Χημικών (ΠΕΕΧ) διοργανώνουν το 1ο Συνέδριο Διδακτικής της Χημείας Ελλάδος ? Κύπρου με τίτλο: «Καινοτόμες Διδακτικές Προσεγγίσεις».

To συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, Αθήνα), στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2012.

Θεματικές ενότητες του συνεδρίου:

  • Αναλυτικά Προγράμματα & βιβλία Χημείας.
  • Καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις στη Χημεία.
  • Η Αξιολόγηση στο μάθημα της Χημείας.
  • Το Πείραμα στη διδασκαλία της Χημείας.
  • Ιστορία και Φιλοσοφία της Χημείας.
  • Επιστήμη, Κοινωνία, Τεχνολογία και Περιβάλλον - Επιστημονικός εγγραμματισμός.

Ημερομηνία κατάθεσης εργασιών

Προσκαλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με εργασία στο συνέδριο, να αποστείλουν το πλήρες κείμενο της εργασίας τους, το αργότερο μέχρι 9 Νοεμβρίου 2012,σετρία εκτυπωμένα αντίγραφα (στα γραφεία της ΕΕΧ: Κάνιγγος 27, Αθήνα, με την ένδειξη: Για το 1ο Συνέδριο Διδακτικής της Χημείας) και σε ηλεκτρονική μορφή MsWord97-2003 (στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Πληροφορίες για το συνέδριο

  • Στην ιστοσελίδα της ΕΕΧ (www.eex.gr).
  • Με mailστη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com