Σας ενημερώνουμε σχετικά με τη συνάντηση με τον Καθηγητή του Τμ. Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Στ. Τραχανά τα παρακάτω:

  1. Η συνάντηση θα γίνει οριστικά την Τρίτη 19/11 ώρα 12:00 ? 14:00 στο 1ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου. Η ημερομηνία μετατέθηκε λόγω των πειραμάτων Χημείας Λυκείου που θα κάνει ο σχ. Σύμβουλος Γρ. Επιτροπάκης.
  2. Στη συνάντηση θα γίνει ανταλλαγή απόψεων των εκπαιδευτικών σχολείων αρμοδιότητας του 1ου και 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου που διδάσκουν μαθήματα σχετικά με έννοιες σύγχρονης Φυσικής  (Φυσική Γ Λυκείου Γενικής Παιδείας, Χημεία Γ Λυκείου Θετικής Κατεύθυνσης) και όποιων άλλων εκπαιδευτικών έχουν ενδιαφέρον για το θέμα με την παρουσία του κ. Στ. Τραχανά.
  3. Μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει ενδιαφέρον 1-2 εκπαιδευτικοί για να κάνουν σύντομες παρουσιάσεις σχετικά με τις βασικές εννοιολογικές  δυσκολίες που οι ίδιοι θεωρούν ότι συναντούν οι μαθητές στην κατανόηση των κβαντικών εννοιών. Όποιος άλλος ενδιαφέρεται να κάνει παρουσίαση μπορεί να επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο του 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου Βασίλη Γαργανουράκη.

Η Υπεύθυνη του 1ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Ελευθερία Φανουράκη

Ο Υπεύθυνος του 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Βασίλειος Γαργανουράκης

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com