Με αφορμή την εισαγωγή του νέου μαθήματος Φυσικής Α Γυμνασίου (με αρκετά πειράματα θερμότητας) και το ότι αρκετά Γυμνάσια αρμοδιότητας των ΕΚΦΕ Ηρακλείου δεν έχουν καλά οργανωμένα εργαστήρια προχωρούμε στη συλλογή στοιχείων προκειμένου να κάνουμε μαζική παραγγελία σε εργαστηριακά θερμόμετρα (για να πετύχουμε ενδεχομένως καλύτερη τιμή).

Η πρόταση απευθύνεται και στα Λύκεια αρμοδιότητας μας και θα γίνει προσπάθεια (όπου είναι εφικτό) το κόστος να καλύψουν οι κατά τόπους Σχ. Επιτροπές Δ/θμιας των Δήμων. Όπως αναφέραμε και στις συναντήσεις ενημέρωσης για το μάθημα της Φυσικής Α Γυμνασίου, η καλύτερη τιμή ανά μονάδα που βρήκαμε από κατάστημα Ηρακλείου είναι 5,5 ευρώ.  

Παρακαλώ όσα σχολεία ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εργαστηριακά θερμόμετρα να ενημερωθούν οι Δ/ντες και να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα μέχρι την Παρασκευή  1/11/2013 στις 1:00μμ.

http://goo.gl/YmTUNv

Η Υπεύθυνη του 1ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Ελευθερία Φανουράκη

Ο Υπεύθυνος του 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Βασίλειος Γαργανουράκης

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com