Παράταση Παράδοσης Κατασκευών μέχρι 30 Απριλίου 2014

Παράταση ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στο Διαγωνισμό κατασκευών Φυσικής: Οι καθηγητές Φυσικής παρακαλούνται να μας στείλουν με mail, μέσω του σχολείου τους, τα ονόματα των μαθητών τους που θα δηλώσουν συμμετοχή, γραμμένα στο ειδικό έντυπο που επισυνάπτεται, μέχρι και την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014.

Το Παράρτημα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών Ανατολικής Κρήτης, σε συνεργασία με το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ηρακλείου και το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου, προκηρύσσει για το σχ. έτος 2013-14 τον 7ο Διαγωνισμό Κατασκευών Φυσικής μεταξύ των μαθητών/τριών των Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑΛ του νομού Ηρακλείου και Λασιθίου.

Περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής στα συνημμένα αρχεία και την ιστοσελίδα της ΠΑΚΕΕΦ.

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com