Τα ΕΚΦΕ Ηρακλείου σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Ηρακλείου έκαναν μαζική παραγγελία μαγνητών νεοδυμίου (ίδιου τύπου με τους μαγνήτες που χρησιμοποιήθηκαν από τα ΕΚΦΕ στις επιδείξεις πειραμάτων) για τα πειράματα ηλεκτρομαγνητισμού της Φυσικής Α? Γυμνασίου.

Επειδή τα ΕΚΦΕ Ηρακλείου θα παραμείνουν κλειστά από 31/3 έως 4/4 (λόγω συμμετοχής των Υπευθύνων στη 12η Ευρωπαική Ολυμπιάδα Επιστημών ? EUSO2014), η παραλαβή των δέκα (10) μαγνητών ανά Γυμνάσιο θα γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από τους εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων του Νομού Ηρακλείου από το γραφείο του υποδιευθυντή (Γιάννη Πατσάκη) του 11ου Γυμνασίου Ηρακλείου (Συγκρότημα Τάλως) κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου.

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com