Ενημέρωση (8 Νοεμβρίου 2012): Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ημερίδας από τον Γρηγόρη Επιτροπάκη (Σχολικός Σύμβουλος Φυσικών) είναι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, στην αίθουσα «Καστελλάκη» του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου (οδός Κορωναίου 9, Ηράκλειο). Δείτε το πρόγραμμα στο συννημένο αρχείο.

Ενημέρωση (13 Οκτωβρίου 2012): Η Ημερίδα της 18ης Οκτωβρίου 2012 με τίτλο «Μοντέλα Κοσμολογίας και Κλιματικής Αλλαγής» αναβάλλεται λόγω της εξαγγελθείσας Γενικής Απεργίας για την Πέμπτη 18-10-2012, που αποφάσισαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Η ημερίδα διοργανώνεται από τον Γρηγόρη Επιτροπάκη (Σχολικός Σύμβουλος Φυσικών) και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου. Δείτε το πρόγραμμα στο συννημένο αρχείο.

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com