Διήμερο Επιμορφωτικό σεμινάριο με τίτλο
«Κατασκευή ιστοσελίδας με το CMS Joomla!»
12 και 13 Ιουνίου 2012

Ονόματα Επιμορφωμένων Σεμιναρίου_31/5/2012

joomla seminar image

Το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου σε συνεργασία με το 13ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου διοργανώνει διήμερο σεμινάριο με τίτλο «Κατασκευή ιστοσελίδας με το CMS Joomla!». Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Εργαστήριο Πληροφορικής του 13ου Γενικού Λυκείου (Σχολικό συγκρότημα Τάλως, Μάχης Κρήτης 52, 1ος όροφος, χάρτης: http://g.co/maps/qat6n) με εισηγητή τον κ. Βασίλη Γαργανουράκη (Υπεύθυνο 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου) στις 12 και 13 Ιουνίου 2012 και ώρα 5 ? 8 μμ.

Το σεμινάριο προαπαιτεί καλή γνώση χρήσης Η/Υ και Αγγλικής γλώσσας και λόγω του εισαγωγικού του χαρακτήρα απευθύνεται κατά προτεραιότητα στους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ04 και πρωτοβάθμιας (ΠΕ60 & ΠΕ70) που διδάσκουν στα σχολεία αρμοδιότητας του 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση που βρίσκεται στη διεύθυνση:

Οι διαθέσιμες θέσεις έχουν συμπληρωθεί και η ηλεκτρονική αίτηση έχει απενεργοποιηθεί.
Τα ονόματα των επιμορφούμενων θα ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκεύη 01 Ιουνίου 2012 σε αυτή την ιστοσελίδα.

http://goo.gl/Uhge7

μέχρι την Τετάρτη 30/05/2012 προκειμένου να ανακοινωθούν μέχρι την Παρασκευή 1/6/2012 τα ονόματα των συμμετεχόντων. Σε περίπτωση που δε θα συμπληρωθεί ο διαθέσιμος αριθμός θέσεων (22) θα επιλεγούν και συνάδελφοι άλλων συναφών ειδικοτήτων. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο Υπεύθυνος του 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Βασίλειος Γαργανουράκης

Ο Δ/ντής της Δ/νσης Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου

Γεώργιος Μανουσάκης

Σχετικά Αρχεία

 

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com