Ενημέρωση (22/2/2013): Μπορείτε να βρείτε τα αρχεία από τις ομιλίες της ημερίδας στα παρακάτω συννημένα αρχεία καθώς και τα βίντεο στο σύνδεσμο: Βίντεο ημερίδας

Το 1ο και 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου με σκοπό να στηρίξουν και να προωθήσουν το θεσμό του Διαγωνισμού Πειραματικών Δραστηριοτήτων EUSO, διοργανώνουν εκδήλωση βράβευσης για τους μαθητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον Τοπικό Διαγωνισμό Ν. Ηράκλειου - EUSO 2013. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθείστην αίθουσα Καστελάκη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηρακλείου την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18:00 - 20:30.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό πειραματικών δραστηριοτήτων EUSO 2013 μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες του 1ου ΕΚΦΕ (http://1ekfe.ira.sch.gr/) και 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου (http://2ekfe.ira.sch.gr/).

Επίσης, τα ΕΚΦΕ Ηρακλείου αφουγκράζοντας την ανάγκη των μαθητών και γονέων για ενημέρωση γύρω από την τριτοβάθμια εκπαίδευση και με αφορμή την εκδήλωση βράβευσης, καλούν τους προέδρους των τμημάτων Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης να παρουσιάσουν τα τμήματα τους, αναδεικνύοντας την ποιότητα σπουδών και τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των αποφοίτων τους.

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

Αρχεία EUSO

Στον παρακάτω σύνδεσμο της Πανελλήνιας Ένωσης Υπευθύνων ΕΚΦΕ, μπορείτε να βρείτε θέματα, φωτογραφίες και διευθύνσεις από προηγούμενους διαγωνισμούς ΕUSO.

http://panekfe.gr/euso/docs

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com