Το 1ο και 2ο Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου συνδιοργάνωσαν με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του 1ου Ε.Κ.Φ.Ε., το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 τον τοπικό διαγωνισμό εργαστηριακών δραστηριοτήτων για το Ν. Ηρακλείου στα πλαίσια του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για την επιλογή των μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 10η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών ? EUSO 2012.

Στον τοπικό διαγωνισμό συμμετείχαν 9 ομάδες από τα σχολεία: 1ο ΓΕΛ Ηρακλείου, 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Πειραματικό ΓΕΛ Ηρακλείου, ΓΕΛ Αγ. Βαρβάρας, το Μουσικό και το Καλλιτεχνικό σχολείο (Λύκειο).

Τα ΕΚΦΕ Ηρακλείου, επιθυμώντας να επαινέσουν και να επιβραβεύσουν όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος, οργανώνουν εκδήλωση βράβευσης. Στην εκδήλωση θα βραβευτούν τα σχολεία που θα συμμετάσχουν στον τελικό Πανελλαδικό Διαγωνισμό ενώ θα απονεμηθούν έπαινοι και αναμνηστικά σε όλους τους συμμετέχοντες μαθητές.

Η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του Διαγωνισμού EUSO θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 18:00, στη δημοτική Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολυχώρου «Παλιάς Λαχαναγοράς»

Καλούμε να παραβρεθούν τα Λύκεια που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό (Διευθυντής/τρια, Υπεύθυνος/η ΣΕΦΕ, εκπαιδευτικοί ΠΕ04 καθώς επίσης και οι συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες με τους γονείς τους). Παρακαλούνται οι Διευθυντές/τριες των σχολείων να μεριμνήσουν, ώστε οι εκπαιδευτικοί ΠΕ04 και οι μαθητές/τριες να λάβουν γνώση για την εκδήλωση.

Επίσης καλούμε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Ν. Ηρακλείου να παρευρεθεί στην εκδήλωση για να επιβραβεύσει τους μαθητές καθώς και να στηρίξει το θεσμό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

18:00

Προσέλευση

18.15 - 18:45

Χαιρετισμοί εκπροσώπων: Παράρτημα Ανατολικής Κρήτης Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Ένωσης Ελλήνων Χημικών, Δ/νσης Δ/βάθμιας Εκ/σης Ηρακλείου, Περιφερειακής Δ/νσης Π/βαθμιας Δ/βάθμιας Κρήτης, Πανεπιστημίου Κρήτης.

18.45 - 19.00

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων, προβολή video του διαγωνισμού

19.00 - 19:20

Απονομή βραβείων, επαίνων και αναμνηστικών στους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό.

19:30

Λήξη εκδήλωσης.

Η Υπεύθυνη του 1ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Ελευθερία Φανουράκη

Ο Υπεύθυνος του 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Βασίλειος Γαργανουράκης

Ο Δ/ντής της Δ/νσης Δ.Ε. Ν. Ηρακλείου

Γεώργιος Μανουσάκης

 

Σχετικά Αρχεία

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

Αρχεία EUSO

Στον παρακάτω σύνδεσμο της Πανελλήνιας Ένωσης Υπευθύνων ΕΚΦΕ, μπορείτε να βρείτε θέματα, φωτογραφίες και διευθύνσεις από προηγούμενους διαγωνισμούς ΕUSO.

http://panekfe.gr/euso/docs

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com