Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα,

Επισυνάπτω Δελτίο τύπου για την 12η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών. Τα πήγαμε θαυμάσια. Όλοι μας έδωσαν συγχαρητήρια και εκφράστηκαν με τον ίδιο τρόπο στα σχόλια που άφησαν στο Facebook (www.facebook.com/euso2014) και αξίζει τον κόπο να την επισκεφθείτε όσοι δεν είχατε συμμετοχή σε αυτήν. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όσους συμμετείχαν στα δρώμενα αυτής της Ολυμπιάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω:

 • Τους συναδέλφους που ήλθαν από την επαρχεία και έμειναν κοντά μας για μια εβδομάδα και βοήθησαν στην προετοιμασία των εργαστηρίων, στην επιτήρηση των μαθητών, στη βαθμολόγηση τους στο εργαστήριο και στη βαθμολόγηση των γραπτών, μια επίπονη διαδικασία που χρειάστηκε 10 μαρτυρικές ώρες συνεχούς εργασίας.
  Τον Σωτήρη Μανδιλιώτη από τις Σέρρες
  Τους 4 ΥΕΚΦΕ της Θεσσαλονίκης( Θαναση Καρούτη, Μαρία Τσακίρη, Τασούλα Γκιγκούδη και Θοδωρή Πιερράτο)
  Τον Δημήτρη Νάκο από την Λάρισα
  Τον Νίκο Καγιάρα από το Καρπενήσι
  Την Λίτσα Σακελαρίου και την Μαρία Καρκάνα από την Λιβαδειά
  Την Ελένη Παλούμπη από την Σπάρτη
  Τον Γιώργο Ζησιμόπουλο από το Αίγιο
  Τον Δημήτρη Αιβαλίώτη από την Μυτιλήνη
  Τον Βασίλη Γαργανουράκη και την Ελευθερία Φανουράκη από το Ηράκλειο
  Την Ελευθερία Αργυρού από την Σαντορίνη και
  Την Πόπη Κανσταντινίδου από τη Σύρο
 • Τους συνταξιούχους συναδέλφους, Γιάννη Γάτσιο, Γιώργο Χαλκιόπουλο, Μαρια Βασιλοπούλου, Μερκούρη Παναγιωτόπουλο και Βασίλη Αγγελόπουλο
 • Τους 12 Συναδέλφους ΥΕΚΦΕ Αθήνας (Θανάση Βελέντζα,Σωτήρη Δόση, Γιάννη Χριστακόπουλο, Γιάννη Θάνο, Δημήτρη Τριανατφύλλου, Ανδρέα Πάτση, Ηλία Μαυροματίδη, Κώστα Παπαμιχαλη, Κώστα Μοράκη, Γιώργο Τουντουλίδη, Χρήστο Δέδε και Τζενη Τσιτοπούλου) για την μεταφορά υλικών από τα ΕΚΦΕ στο ΕΜΠ για την διεξαγωγή του Διαγωνισμού αλλά και για την συμμετοχή τους σε όλες τις φάσεις του διαγωνισμού.

Είμαι σίγουρος ότι πάρα την τεράστια κούραση που τραβήξαμε στο τέλος όλοι χαρήκαμε και θα είναι μια εμπειρία που θα μας μείνει αξέχαστη . Ήταν μια κατάθεση "ψυχής" των ΥΕΚΦΕ. Τέτοια γεγονότα δεν επαναλαμβάνονται και είναι τυχερός όποιος τα ζήσει.

Καθήκον όλων μας είναι να ενημερώσουμε σε συναντήσεις όλους τους συναδέλφους για τα γεγονότα της EUSO 2014 Πρέπει ανεξάρτητα του αν συμμετείχαμε στις διαδικασίες να προβάλουμε όπου και όπως μπορούμε το γεγονός.

Εύχομαι καλή ξεκούραση σε όλους

 

Κώστας Καμπούρης
Πρόεδρος ΠΑΝΕΚΦΕ/p>

Συνημμένα αρχεία:

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

Αρχεία EUSO

Στον παρακάτω σύνδεσμο της Πανελλήνιας Ένωσης Υπευθύνων ΕΚΦΕ, μπορείτε να βρείτε θέματα, φωτογραφίες και διευθύνσεις από προηγούμενους διαγωνισμούς ΕUSO.

http://panekfe.gr/euso/docs

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com