Πρόσκληση Συμμετοχής σε Ερευνητικό Πρόγραμμα για την Ενεργοποίηση της Δημιουργικότητας μέσω των Φυσικών Επιστημών και των Μαθηματικών στην Προσχολική και Πρώτη Σχολική ηλικία

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος σε μια πανευρωπαϊκή έρευνα για τη δημιουργικότητα στην προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία στις Φυσικές Επιστήμες και τα Μαθηματικά στα πλαίσια του έργου Creative Little Scientists.

creative-little-scientists image

Το Creative Little Scientists (www.creative-little-scientists.eu) είναι μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που απευθύνεται στους διδάσκοντες και διδάσκουσες σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά. Στόχος του έργου είναι να προσφέρει, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, μία ξεκάθαρη εικόνα των υπαρχουσών και δυνατών πρακτικών στην ανάπτυξη δημιουργικών δεξιοτήτων στην προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία διαμέσου της μάθησης των φυσικών επιστημών και των μαθηματικών, καθώς και να αποτυπώσει τις συνέπειες, και τις σχετικές ευκαιρίες και προκλήσεις, της εφαρμογής αυτών των πρακτικών στα σχολεία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τους τρόπους συμμετοχής μπορείτε να δείτε τη συνημμένη επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση απευθυνθείτε στον:
Δ. Ρώσση
Τηλ.: 210 8176790
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Αρχεία

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com