Ημερίδα με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στη διδακτική των Θετικών επιστημών στο δημοτικό σχολείο»
Ηράκλειο, 28-29 Μαρτίου 2012

Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί επιμορφωτική ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς της Ε΄ και Στ΄τάξης της περιφέρειάς μας με θέμα: «Σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στη διδακτική των Θετικών επιστημών στο δημοτικό σχολείο». Η ημερίδα  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28  Μαρτίου και την Πέμπτη 29 Μαρτίου, αντίστοιχα για τους εκπαιδευτικούς της Ε΄ και της Στ΄τάξης, στο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου  (Εργατικές κατοικίες Μπεντεβή). 

Σας γνωρίζουμε ότι η πραγματοποίηση της ημερίδας έχει εγκριθεί με τη με αριθμ.πρωτ. 1626/13-03-2012  απόφαση της Περιφερειακής Δ/νσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κρήτης. Οι τάξεις των επιμορφούμενων εκπαιδευτικών θα παραμείνουν κλειστές κατά την ημέρα διεξαγωγής της,  αφού  η συμμετοχή  τους είναι  υποχρεωτική .

            

Παρακαλούνται οι κ.Δ/ντές/ντριες και οι κ.Προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων να ενημερώ-σουν τους γονείς των μαθητών έγκαιρα για την πραγματοποίηση της ημερίδας (το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Μαρτίου), καθώς και να επισημάνουν στο εκπαιδευτικό προσωπικό την αναγκαιότητα έγκαιρης προσέλευσής του (8.00-8.10 π.μ.) για την πλήρη αξιοποίηση του επιμορφωτικού χρόνου.

Η Σχολικός Σύμβουλος της 9ης Περιφέρειας

Σπαθαράκη Ανδρονίκη

Σχετικά Αρχεία

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com