×

Σφάλμα

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Ο φάκελος εικόνων 2014-teach-with-space υποτίθεται πως είναι μια σχετική διαδρομή προς τον βασικό φάκελο εικόνων όπως έχει οριστεί στον πίνακα διαχείρισης.

[sigplus] Κρίσιμο σφάλμα: Ο φάκελος εικόνων 2014-teach-with-space υποτίθεται πως είναι μια σχετική διαδρομή προς τον βασικό φάκελο εικόνων όπως έχει οριστεί στον πίνακα διαχείρισης.

Το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου διοργανώνει δύο σεμινάρια με τίτλο «Διδάσκοντας με το διάστημα» στις 2/12 για εκπαιδευτικούς λυκείων και 4/12 για εκπαιδευτικούς γυμνασίων και ώρα 11:30 με 13:30 στο 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου (Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο).

 Στα σεμινάρια θα παρουσιαστεί υλικό, που αποτελείται από φύλλα εργασίας, πειράματα και λογισμικά και είναι μέρος του υλικού που παρουσιάστηκε τον Ιούλιο 2014 στο θερινό σχολείο για εκπαιδευτικούς της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος (European Space Agency Summer Workshop for Teachers 2014) στο Noordwijk της Ολλανδίας που παρακολούθησε ο εισηγητής του σεμιναρίου και υπεύθυνος του 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου κ. Βασίλης Γαργανουράκης. Περισσότερες πληροφορίες για το ESA Summer Workshop for Teachers 2014 μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.esa.int/Education/Teachers_Corner/ESA_Summer_Workshop_for_Teachers_2014.

Τα σεμινάρια απευθύνονται κυρίως σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν μαθήματα Φυσικών Επιστήμων αλλά και εκπαιδευτικούς άλλων ειδικοτήτων που ενδιαφέρονται να εντάξουν τη διαστημική τεχνολογία στη διδασκαλία τους (π.χ. Μαθηματικοί, Τεχνολόγοι). Οι θέσεις για κάθε σεμινάριο είναι 20 και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας. Ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει ενδέχεται να πραγματοποιηθεί και επόμενος κύκλος σεμιναρίων. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται μέχρι την Παρασκευή 21/11/20124 στην ηλεκτρονική φόρμα στη διεύθυνση http://goo.gl/gmBFNR.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει ζωντανή σύνδεση (μέσω skype) με την Shamim Hartevelt εκπρόσωπο του τομέα σχεδιασμού και ανάπτυξης εκπαιδευτικού υλικού και δράσεων της ESA (ESA Education) στο Noordwijk της Ολλανδίας προκειμένου να γίνει ανταλλαγή απόψεων επί του θέματος.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία επικοινωνίας του 2ου ΕΚΦΕ Ηρακλείου που βρίσκονται στην κεφαλίδα του παρόντος εγγράφου και επιπλέον το τηλ 6944530019.

Συνημμένα αρχεία:

Ο Υπεύθυνος του 2ου Ε.Κ.Φ.Ε. Ηρακλείου

Βασίλης Γαργανουράκης

{gallery}2014-teach-with-space{/gallery}

Επικοινωνία

2ο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) Ηρακλείου
Υπεύθυνη: Ειρήνη Δερμιτζάκη (Φυσικός, MSc)
Διεύθυνση: Μάχης Κρήτης 52, 71303, Ηράκλειο Κρήτης
Τηλ: 2810370508
Fax: 2810372817
Email: 2oekfe@sch.gr
Web: http://2ekfe.ira.sch.gr

Δείτε περισσότερα...

Συνδεθείτε με το 2ο ΕΚΦΕ Ηρακλείου

Νέα από ΒήμαScience

Δεν βρέθηκε ροή.

ESA Education

euso logoΗ Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (European Space Agency) παράγει πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την εισαγωγή των εννοιών της διαστημικής τεχνολογίας στα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

Science on Stage

ippog_logo.jpgΟι Φυσικές Επιστήμες στο Προσκήνιο - Ευρώπη" (Science on Stage - Europe) είναι ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με σκοπό την προώθηση των φυσικών επιστημών στο ευρύ κοινό.
Δείτε περισσότερα...

CERN Education

euso logoΟ δικτυακός τόπος του CERN education προσφέρει πληροφορίες σχετικά με προγράμματα εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία.
Δείτε περισσότερα...

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com